Brewmaster's Selection Wild Quadrupel

Brouwerijnaam Brouwerij De Brabandere  
Land / Regio Belgie / West-Vlaanderen
Bierstijl Quadrupel
Alcoholpercentage 10.5% vol.
Schenktemperatuur 6 - 8 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Quadrupel en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brouwerij De Brabandere..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker bruin en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige bruine structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een karamelachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een rozijnenachtige geur. De smaak van het bier is zuur en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een karamelachtige boventoon en verder komt er een kersenachtig en rozijnenachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Brouwerij De Brabandere" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.