Specataculoos

Brouwerijnaam WhiteFrontier Brewery  
Land / Regio Zwitserland / Wallis
Bierstijl Stout (Milk)
Alcoholpercentage 4.5% vol.
Schenktemperatuur 12 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Stout (Milk) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door WhiteFrontier Brewery..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker bruin en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne bruine structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een gebrande moutachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een chocoladeachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een melk chocoladeachtige boventoon en verder komt er een licht gebrande moutachtig en waterachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "WhiteFrontier Brewery" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.