Ginette Natural White

Brouwerijnaam Brasserie La Binchoise  
Land / Regio Belgie / Henegouwen
Bierstijl Witbier
Alcoholpercentage 5.0% vol.
Schenktemperatuur 3 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Witbier en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brasserie La Binchoise..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder bleek en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een korianderachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een citrusachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een korianderachtige boventoon en verder komt er een curaçaoschilachtig en tarweachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Brasserie La Binchoise" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.