RIFT

Brouwerijnaam Central Waters Brewing Company  
Land / Regio Verenigde-Staten / Wisconsin
Bierstijl India Pale Ale (American)
Alcoholpercentage 6.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl India Pale Ale (American) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Central Waters Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur vlokkig tweeschijn oranjeachtig en is er in het glas bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een harsachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een abrikoosachtige boventoon en verder komt er een dennenachtig en citrusachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Central Waters Brewing Company" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.