HHG APA

Brouwerijnaam Central Waters Brewing Company  
Land / Regio Verenigde-Staten / Wisconsin
Bierstijl Pale Ale (American)
Alcoholpercentage 5.3% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Pale Ale (American) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Central Waters Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een tropisch fruitachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een grasachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een mangoachtige boventoon en verder komt er een citrusachtig en stroachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Central Waters Brewing Company" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.