Ardenne Givrée

Brouwerijnaam Brasserie de Bastogne  
Land / Regio Belgie / Luxemburg
Bierstijl India Pale Ale (Belgische)
Alcoholpercentage 8.0% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl India Pale Ale (Belgische) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brasserie de Bastogne..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder licht amberachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een tropisch fruitachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een karamelachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een karamelachtige boventoon en verder komt er een mangoachtig en passie vruchtachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Brasserie de Bastogne" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.