Mythology

Brouwerijnaam The Flying Monkeys Craft Brewery  
Land / Regio Canada / Ontorio
Bierstijl Pilsener (Urtype)
Alcoholpercentage 5.3% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Pilsener (Urtype) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door The Flying Monkeys Craft Brewery..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder goudgeel en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een muffe geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een moutachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een grasachtige boventoon en verder komt er een licht kruidachtig en moutachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "The Flying Monkeys Craft Brewery" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.