Très Belle Chic

Brouwerijnaam Designbrew  
Land / Regio Zweden / Stockholms län
Bierstijl Tripel
Alcoholpercentage 8.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Tripel en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Designbrew. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van Slottskällans Bryggeri.

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur gisttroebel oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een fruitachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een moutachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een moutachtige boventoon en verder komt er een sinaasappelachtig en groen appelachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Designbrew" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.