Green Bullet

Brouwerijnaam Two Chefs Brewing  
Land / Regio Nederland / Noord-Holland
Bierstijl India Pale Ale (American)
Alcoholpercentage 5.7% vol.
Schenktemperatuur 6 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode Is niet vermeld op de fles.
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl India Pale Ale (American) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Two Chefs Brewing. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van Brouwerij Anders! .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur gisttroebel oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een middelfijne romige witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een perzikachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een droog citrusachtige boventoon en verder komt er een grenenachtig en abrikozenachtig gevoel naar voren in de mond.




In der loop van de jaren heeft "Two Chefs Brewing" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.