Howling Wolf

Brouwerijnaam Two Chefs Brewing  
Land / Regio Nederland / Noord-Holland
Bierstijl Porter (Baltic)
Alcoholpercentage 8.0% vol.
Schenktemperatuur 10 ºC.
IBU/EBU 40
EBC 12
Barcode Is niet vermeld op de fles.
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Porter (Baltic) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Two Chefs Brewing. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van Brouwerij Anders! .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker bruin en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige bruine structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een gebrande moutachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een chocoladeachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een gebrande moutachtige boventoon en verder komt er een karamelachtig en fruitachtig gevoel naar voren in de mond.




In der loop van de jaren heeft "Two Chefs Brewing" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.