Hale to Nothing

Brouwerijnaam Brutal Brewing  
Land / Regio Zweden / Dalarna
Bierstijl Pale Ale (UK)
Alcoholpercentage 4.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Pale Ale (UK) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brutal Brewing. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van Spendrups Bryggeri AB.

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker blond en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een lichte karamelachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een citrusachtige boventoon en verder komt er een karamelachtig en grasachtig gevoel naar voren in de mond.




In der loop van de jaren heeft "Brutal Brewing" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.