Belgoo Magus

Brouwerijnaam Brasserie La Binchoise  
Land / Regio Belgie / Henegouwen
Bierstijl Blond(e)
Alcoholpercentage 6.6% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode Is niet vermeld op de fles.
    
    

Dit bier is een bier van de bierstijl Blond(e) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brasserie La Binchoise..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur gisttroebel blond en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een kruidachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een gistachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een citrusachtige boventoon en verder komt er een banaanachtig en korianderachtig gevoel naar voren in de mond.
In der loop van de jaren heeft "Brasserie La Binchoise" een aantal verschillende bieretiketten uitgebracht voor dit merk.
Hieronder vindt u een aantal van deze bieretiketten.