Lindley Park

Brouwerijnaam Olde Hickory Brewery
Land / Regio Verenigde-Staten / Noord Carolina
Bierstijl Stout - American Imperial / Double
Alcoholpercentage 10.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 16-05-2020Dit bier is een bier van de bierstijl Stout - American Imperial / Double en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Olde Hickory Brewery..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker bruin en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne bruine structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een framboosachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een chocoladeachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een whiskyachtige boventoon en verder komt er een framboosachtig en chocoladeachtig gevoel naar voren in de mond.