Stratification

Brouwerijnaam Brouwerij Frontaal
Land / Regio Nederland / Noord-Brabant
Bierstijl IPA - Imperial / Double New England
Alcoholpercentage 8.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU 46
EBC 7
Barcode

Beschrijving gemaakt op 15-05-2020Dit bier is een bier van de bierstijl IPA - Imperial / Double New England en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brouwerij Frontaal..

Het bier komt uit een blik en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur troebel goudgeel en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een middelfijne romige witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas weinig koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een tropisch fruitachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een sinaasappelachtige boventoon en verder komt er een ananasachtig en mangoachtig gevoel naar voren in de mond.