Fruitropolis

Brouwerijnaam Rascals Brewing Company
Land / Regio Ierland / Dublin
Bierstijl Pale Ale - American
Alcoholpercentage 4.3% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 26-09-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Pale Ale - American en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Rascals Brewing Company..

Het bier komt uit een blik en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur troebel goudgeel en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een licht tropisch fruitachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een moutachtige geur. De smaak van het bier is zoet/zuur en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een grapefruitachtige boventoon en verder komt er een sinaasappelachtig en moutachtig gevoel naar voren in de mond.