Bavaria 0.0 IPA

Brouwerijnaam Bierbrouwerij Bavaria
Land / Regio Nederland / Noord-Brabant
Bierstijl Non-Alcoholic Malt Beverage
Alcoholpercentage 0.0% vol.
Schenktemperatuur 4 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 12-04-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Non-Alcoholic Malt Beverage en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Bierbrouwerij Bavaria..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder goudgeel en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een licht prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een sinaasappelachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een licht karamelachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een licht citrusachtige boventoon en verder komt er een mandarijnachtig en moutachtig gevoel naar voren in de mond.