Troubadour Magma Oak

Brouwerijnaam Brouwerij The Musketeers
Land / Regio Belgie / Oost-Vlaanderen
Bierstijl IPA - Triple
Alcoholpercentage 9.0% vol.
Schenktemperatuur 5 - 8 ºC.
IBU/EBU 45
EBC 35
Barcode

Beschrijving gemaakt op 08-02-2019Dit bier is een bier van de bierstijl IPA - Triple en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brouwerij The Musketeers. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur troebel oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een middelfijne romige witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een perzikachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een houtachtige boventoon en verder komt er een citrusachtig en perzikachtig gevoel naar voren in de mond.