Brother in Law Australian Pale Ale

Brouwerijnaam Brothers in Law
Land / Regio Nederland / Noord Holland
Bierstijl Pale Ale - Australian
Alcoholpercentage 5.8% vol.
Schenktemperatuur 6 - 8 ºC.
IBU/EBU 26
EBC 14
Barcode

Beschrijving gemaakt op 07-02-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Pale Ale - Australian en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brothers in Law. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een licht prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een perzikachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een droog tarweachtige boventoon en verder komt er een citrusachtig en perzikachtig gevoel naar voren in de mond.