Bare Handed

Brouwerijnaam Seven Island Brewery
Land / Regio Griekenland / Corfu
Bierstijl Stout - Russian Imperial
Alcoholpercentage 11.0% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 02-02-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Stout - Russian Imperial en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Seven Island Brewery. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker bruin en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige bruine structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een chocoladeachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een whiskyachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een whiskyachtige boventoon en verder komt er een chocoladeachtig en vanilleachtig gevoel naar voren in de mond.