Brother in Law India Pale Lager

Brouwerijnaam Brothers in Law
Land / Regio Nederland / Noord Holland
Bierstijl Lager - IPL (India Pale Lager)
Alcoholpercentage 4.9% vol.
Schenktemperatuur 6 - 8 ºC.
IBU/EBU 45
EBC 12
Barcode

Beschrijving gemaakt op 01-02-2019Dit bier is een bier van de bierstijl Lager - IPL (India Pale Lager) en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brothers in Law. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder licht oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een perzikachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een hooiachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een grasachtige boventoon en verder komt er een licht citrusachtig en licht perzikachtig gevoel naar voren in de mond.