Jan's Radler

Brouwerijnaam Brouwerij 't Meuleneind
Land / Regio Nederland / Noord-Brabant
Bierstijl Non-Alcoholic Malt Beverage
Alcoholpercentage 3.0% vol.
Schenktemperatuur 5 - 6 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 04-11-2018Dit bier is een bier van de bierstijl Non-Alcoholic Malt Beverage en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brouwerij 't Meuleneind. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur tweeschijn bleek en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een middelfijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een tarweachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een citrusachtige boventoon en verder komt er een tarweachtig en limonadeachtig gevoel naar voren in de mond.