Old Fashioned

Brouwerijnaam Wicked Weed Brewing Craft Beer
Land / Regio Verenigde-Staten / North Carolina
Bierstijl Old Ale
Alcoholpercentage 10.0% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 25-10-2018Dit bier is een bier van de bierstijl Old Ale en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Wicked Weed Brewing Craft Beer..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker robijnrood en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige cremeachtige structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een whiskyachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een pruimenachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een whiskyachtige boventoon en verder komt er een sinaasappelachtig en karamelachtig gevoel naar voren in de mond.