FWT

Brouwerijnaam WhiteFrontier Brewery
Land / Regio Zwitserland / Wallis
Bierstijl Pale Ale - American
Alcoholpercentage 5.0% vol.
Schenktemperatuur 8 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 25-10-2018Dit bier is een bier van de bierstijl Pale Ale - American en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door WhiteFrontier Brewery..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur tweeschijn geel en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een middelfijne romige witte structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een sinaasappelachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een citrusachtige boventoon en verder komt er een sinaasappelachtig en grasachtig gevoel naar voren in de mond.