Global Heresy 3

Brouwerijnaam Mondo Brewing Company
Land / Regio Engeland / Groot-Londen
Bierstijl Sour - Berliner Weisse
Alcoholpercentage 3.6% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode Is niet vermeld op de fles.

Beschrijving gemaakt op 02-08-2018Dit bier is een bier van de bierstijl Sour - Berliner Weisse en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Mondo Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur tweeschijn licht rood en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een kersenachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een licht tarweachtige geur. De smaak van het bier is zoet/zuur en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een citrusachtige boventoon en verder komt er een licht kersenachtig en waterachtig gevoel naar voren in de mond.