Stout Alcohol Free

Brouwerijnaam Big Drop Brewing Company
Land / Regio Engeland / Suffolk
Bierstijl Stout - Milk / Sweet
Alcoholpercentage 0.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 02-06-2018Dit bier is een bier van de bierstijl Stout - Milk / Sweet en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Big Drop Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker bruin en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een gebrande moutachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een chocoladeachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een gebrande moutachtige boventoon en verder komt er een licht melk chocoladeachtig, waterachtig gevoel naar voren in de mond.