Big Drop Pale Ale

Brouwerijnaam Big Drop Brewing Company
Land / Regio Engeland / Suffolk
Bierstijl Non-Alcoholic Malt Beverage
Alcoholpercentage 0.5% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 04-05-2018Dit bier is een bier van de bierstijl Non-Alcoholic Malt Beverage en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Big Drop Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder goudgeel en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een licht prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een mangoachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een ananasachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een licht hoppigbitter. De nasmaak heeft een citrusachtige boventoon en verder komt er een moutachtig en hooiachtig gevoel naar voren in de mond.