Hopler Tripel

Brouwerijnaam Brouwerij de Manskerel
Land / Regio Nederland / Noord-Brabant
Bierstijl IPA - Imperial / Double
Alcoholpercentage 8.7% vol.
Schenktemperatuur 8 ºC.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode Is niet vermeld op de fles.

Beschrijving gemaakt op 03-05-2018Dit bier is een bier van de bierstijl IPA - Imperial / Double en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Brouwerij de Manskerel. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur tweeschijn oranjeachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een grofe romige witte structuur, die stabiel en ongelijkmatig is verdeelt en lang blijft hangen in het glas. Tevens is het schuim wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een citrusachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een mangoachtige geur. De smaak van het bier is suikerzoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een suikerachtige boventoon en verder komt er een moutachtig en grasachtig gevoel naar voren in de mond.