Terra-Incognita Jack Daniels Barrel-Aged

Brouwerijnaam Bronckhorster Brewing Company
Land / Regio Nederland / Gelderland
Bierstijl Barleywine - English
Alcoholpercentage 11.0% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode Is niet vermeld op de fles.

Beschrijving gemaakt op 24-11-2017Dit bier is een bier van de bierstijl Barleywine - English en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Bronckhorster Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder Amberachtig en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een middelfijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een whiskyachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een houtachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een whiskyachtige boventoon en verder komt er een karamelachtig en vanilleachtig gevoel naar voren in de mond.