l'Abbaye

Brouwerijnaam Carrefour
Land / Regio Frankrijk / Île-de-France
Bierstijl Blonde Ale - Belgian Blonde / Golden
Alcoholpercentage 6.2% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 19-06-2014Dit bier is een bier van de bierstijl Blonde Ale - Belgian Blonde / Golden en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Carrefour. Het bier wordt gebrouwen met/op de brouwinstallaties van .

Het bier komt uit een blik en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur helder donker blond en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een fruitachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een karamelachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een moutachtige boventoon en verder komt er een fruitachtig en karamelachtig gevoel naar voren in de mond.