Wood Werks Barrel Series #4

Brouwerijnaam Great Divide Brewing Company
Land / Regio Verenigde-Staten / Colorado
Bierstijl Saison / Farmhouse Ale
Alcoholpercentage 9.2% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 12-03-2020Dit bier is een bier van de bierstijl Saison / Farmhouse Ale en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Great Divide Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur vlokkig gisttroebel goudgeel en is er in het glas bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne romige witte structuur, die stabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim licht wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een wijnachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een gistachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een gistbitterheid. De nasmaak heeft een wijnachtige boventoon en verder komt er een korianderachtig en gistachtig gevoel naar voren in de mond.