Sol Invictos

Brouwerijnaam Reservoir Dogs Brewery
Land / Regio Slovenie / Primorska
Bierstijl Barleywine - English
Alcoholpercentage 12.0% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 07-03-2020Dit bier is een bier van de bierstijl Barleywine - English en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Reservoir Dogs Brewery ..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur troebel donker robijnrood en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne witte structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas weinig koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond geen prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een rumachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een rozijnenachtige geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een rumachtige boventoon en verder komt er een rozijnenachtig en karamelachtig gevoel naar voren in de mond.