Eastern

Brouwerijnaam Bakunin Brewing Company
Land / Regio Rusland / Noordwest
Bierstijl Sour - Berliner Weisse
Alcoholpercentage 4.7% vol.
Schenktemperatuur Is niet vermeld op de fles.
IBU/EBU Is niet vermeld op de fles.
EBC Is niet vermeld op de fles.
Barcode

Beschrijving gemaakt op 31-01-2020Dit bier is een bier van de bierstijl Sour - Berliner Weisse en wordt zoals hierboven beschreven op de markt gebracht door Bakunin Brewing Company..

Het bier komt uit een fles met een kroonkurk en eenmaal uitgeschonken in het glas is de kleur troebel donker rood en is er in het glas geen bezinksel te zien.

De schuimkraag heeft een fijne lichte roze structuur, die instabiel en gelijkmatig is verdeelt en na een paar minutjes weg zakt tot een klein blijvend laagje in het glas. Tevens is het schuim niet wand klevend.

Na het inschenken is er in het glas veel koolzuuractiviteit te zien en bij het proeven komt er in de mond een prikkelend gevoel naar voren.

De geur die gelijk opvalt is een framboosachtige geur. De andere geur die ook waarneembaar is, is een citrusachtie geur. De smaak van het bier is zoet en het bier heeft een hoppigbitter. De nasmaak heeft een melkachtige boventoon en verder komt er een framboosachtig en bessenachtig gevoel naar voren in de mond.